• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap
İletilerime yazılan yeni yanıtları göster.
yorumdayiz.net > Press, Law >  Medya, Haberler > Konu: Döt-meme-döt-meme gazeteciliği
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Yazdır  
Konu: Döt-meme-döt-meme gazeteciliği  (Okunma Sayısı 115 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ŞARAPCI
Aktif Yorumcu
AKTİF ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Döt-meme-döt-meme gazeteciliği

Ülkemizdeki internet gazeteciliği de bildiğiniz (veya eve gazete getirebilen bir aile ferdiniz varsa bilmediğiniz) gibi döt-meme-döt-meme gazeteciliği şeklinde. Açın bakın Hürriyet.com'a, açın bakın gazetevatan.com'a “Yaktı kavurdu” “Kontolden çıkmış göğüsler”, “keşke bir beden daha büyük giyseydi” “Bikinide yeni moda: Boncuk.” “Çoook cüretkaaaar” “Neydi ne oldular” “Utandıran fotoğraflar”dan başka bir şey görmeyi başarabiliyorsanız hakikaten tebrik ederim.

Daha da komiği “kontrolden çıkan göğüsler”, “neydiler ne oldular”, “utandıran fotolar” haberleri arasından büyük mücadeleler vererek, inat ve ısrar ederek Askeri Savcılığın komple anlaşılmaz olsun, yarısına uyuya dalalım ve hadiseyi unutalım diye karman çorman yazılmış raporunu bulup okuyan adamın önüne “İlginizi çekebilir: Plajlardan sıcak haberler” şeklinde bir çıkıyor!

Daha absürd bir şey olamaz. Cenaze haberi, altında kocaman “İlginizi cekebilir: Plajlardan sıcak haberler”. Genelkurmay basın toplantısı yapacak haberi. Altında “İlginizi cekebilir: Plajlardan sıcak haberler” gerçi haksız sayılmazlar. En azından meme ve döt gerçektir, samimidir. Karışık kuruşuk ve hiçbir soruya cevap vermemiş bir savcılık açıklamasındansa süt gibi bir abla daha ilginç olabilir gerçekten.

Üstelik savcılığın açıklamasını okuyan da nihayetinde insan evladı. Onun da bir cinsel yaşamı var. Ve bütün dünya bu cinsel yaşama hizmet etmek zorunda değil mi ya... Dolayısıyla bugün mesela tam olarak ne olup bittiğini bilmiyorum. Zira bizim sitenin manşeti şu dakika itibariyle “Ege'nin Bilinmeyen Güzellikleri” diye bir şey. (Açtım baktım şunlarmış: Süreyya Yalçın'ın 50 bin TL'lik tahtı, Fulya Keskin'in memişleri, Kristen Bell'in selülitleri..)
İnternet gazeteciliğinin 'çıplak haberlerle reyting kazanma' mantığı, Vatan gazetesi yazarı Mutlu Tönbekici'yi de kızdırdı. Bugünkü köşesinde kendi gazetesinin sitesi de dahil birçok siteyi eleştiren Tönbekici, internet gazeteciliğinin "döt-meme" gazeteciliğine döndüğünü söyledi. İşte o yazı...
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
nisanca
AKTİF ÜYE
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Döt-meme-döt-meme gazeteciliği

başlık çok iddaalı...ama çok doğru.haber sitesi diye açıyorsunuz.türlü kepazelik.bakma istersen yandan yandan bak bana diye gözüne sokuyorlar insanın.ahlaksızlık had safhada.türkiyeye bi halley oluyoy  bilmemkii gazeteler rezaletin önde gideni.sonra benim kızım başı örtülü diye bir yere giremesin.ama çıplak olursan olur.ama öyle istediler öylede oluyor.bize be bi halley oluyoy dostlar   ahhh ahhhh
Moderatöre Bildir   Kayıtlı

kulağına değen söz kalbinde bir inci olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
yorumdayiz.net > Press, Law >  Medya, Haberler > Konu: Döt-meme-döt-meme gazeteciliği
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer:  

cambalkonankara.net
cambalkonkapatma.org
ramonicanta.com
elektrikinsaat.net